Na skróty

Money.pl Motoryzacja Mazda Premacy

Opinie Mazda Premacy

Opinie Mazda Premacy - wszystkie generacje

w klasie samochodów:
Minivany
na podstawie liczby ocen:
192

Wybierz generację:


Czy oceniający kupiliby ten model jeszcze raz ?
(na podstawie 53 ocen)
TAK (86%)
NIE (14%)
Co najbardziej zaskoczyło pozytywnie oceniających?
Karoseria
12%
Układ hamulcowy
6%
Inne
19%
Zawieszenie
35%
Typowe usterki tego modelu zgłaszane przez oceniających
Silnik
12%
Przeniesienie napędu
6%
Układ elektryczny
9%
Inne
9%
  • Średnia ocena:
  • (4.25)
  • Średnia ocena dla klasy:
  • 4.1
  • Całokształt:
  • (4.29)
  • Ekonomiczność:
  • (4.05)
  • Niezawodność (drobiazgi):
  • (4.38)
  • Niezawodność (poważne usterki):
  • (4.35)
  • Stosunek jakość/cena:
  • (3.78)
  • Mechanika
  • Silnik (kultura pracy, elastyczność):
  • (4.04)
  • Skrzynia biegów:
  • (4.35)
  • Układ jezdny:
  • (4.45)
  • Komfort
  • Widoczność:
  • (4.34)
  • Ergonomia:
  • (4.45)
  • Wentylacja i ogrzewanie:
  • (4.31)
  • Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów:
  • (4.53)
  • Wyciszenie:
  • (3.39)

Komentarze użytkowników (192)

Oceny: Komentarze:  
2008-09-23
IREK
(3.85)
To fajne i funkcjonalne autko dla ludzi aktywnych.Przewieziesz sporo wszystkiego ,wygodnie przejedziesz 1000 km i nie bedziesz cierpiał z powodu pleców .trochę zdenerwujesz się chcąc słuchać muzyki ....jest za głośny .gdyby nie koszt serwisowania i wycisz
pełna ocena: 2.0 DiTD 101KM, 2002 r., 126000 km
2012-08-11
Marek
(3.62)
Silnik z wyraźną turbodziurą. Bardzo mi ta turbodziura przeszkadzała, dlatego piąty bieg wyłacznie na trasę.Do tego głośny i problem z wycierającym się wałkiem rozrządu który musiał być zmieniony.Skrzynia biegów perfekcyjna bez zarzutów.Bo to japończyk Je
pełna ocena: 2.0 DiTD 101KM, 2001 r., 285000 km
2012-10-24
fryta
(4.69)
Auto mam 6 miesięcy. Przejechałem nim 10 000 km. Spisuje się świetnie. Bogata, mocna, benzynowa wersja. Doskonałe autko dla rodziny 2+2. Sprawdza się zarówno w codziennym, miejskim użytkowaniu jak i wakacyjnych czy weekendowych wyjazdach. Dzieciakom też s
pełna ocena: 2.0 16V 131KM, 2003 r., 166000 km
2010-02-10
mariusz
(4.69)
Mazda Premacy 2,0 benzyna(131KM) to naprawdę auto super! I nie tylko dla rodziny. Jest bardzo ekonomiczne(spalanie na trasie 5-6 litrów), dobrze wyposażone, a przede wszystkim bezawaryjne! Ma dobre osiągi i solidne wykonane(może dlatego,że model ten w cał
pełna ocena: 2.0 16V 131KM, 2003 r., 120000 km
2012-10-06
namalucha
(4.23)
Super rodzinny minivan. Bardzo użytkowy/uniwersalny zarówno do przewożenia sporych gabarytów jak i rodziny w dalekie podróże. Wewnątrz można zrobić dosłownie wszystko z siedzeniami. Na plus składane stoliki w tylnim rzędzie(kto ma dzieciaki ten doceni).
pełna ocena: 2.0 16V 131KM, 2002 r., 147000 km
2013-08-06
Paweł
(4.08)
Samochód sprowadziłem osobiście z Holandii. Samochód bardzo wygodny, silnik jeżeli jest w dobrej kondycji i lane jest dobrej jakości paliwo to posłuży latami. Niestety ja trafiłem na kiepski egzemplarz. przez co się zraziłem bardzo do producenta tego auta
pełna ocena: 2.0 DiTD 90KM, 2000 r., 322000 km
2013-03-04
PG
(4.54)
auto posiadam rok, zrobiłem nim 20 000, jestem z niego bardzo zadowolony, niezawodny, wygodny i oszczędny. niesamowita pojemność auta, bez ścisku można zapakować się na wakację, przewozić rzeczy, do których normalnie potrzebna była doczepka. Rozmieszczeni
pełna ocena: 2.0 DiTD 101KM, 2001 r., 222000 km
2008-12-30
alibe
(4.00)
Auto niezawodne, wygodne, funkcjonalne ale głośne. Auto raczej dla starszych Panów, fotele na 5+. Na stacji benzynowej dużo pieniedzy nie zostawimy, w lecie nie będziemy gotować się dzięki wspanialej klimatyzacji automatycznej, intuicyjna obsuga klimy jak
pełna ocena: 2.0 DiTD 101KM, 2002 r., 154000 km
2013-02-09
mlodyg23
(3.38)
Auto jest bardzo użytkowe:automatyczna klima, elektryczne szyby, lusterka, brak progu na podłodze pasażera z tyłu, pięęęknie składane siedzenia, rewelacyjny bagażnik (większy niż w focusie kombi) przy zgrabnej sylwetce, podłokietnik dla kierowcy, sterowan
pełna ocena: 1.8 100KM, 2002 r., 168000 km
2012-03-27
Premacy 1999
(4.85)
Najbardziej bezawaryjne auto w mojej historii. A mialem ich sporo, zarówno służbowo i prywatnie. Nawet nówki sztuki z salonu przegrywały z tym autem. Kiedys po odebraniu z salonu nowego auta innej marki i teoretycznie wyzszej klasy, wrocilem do ASO po
pełna ocena: 2.0 DiTD 90KM, 1999 r., 197000 km
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  • Za te dodatki warto dopłacić 21.05.2015 (15:54)
    Za te dodatki warto dopłacić
    Postęp techniczny sprawia, że producenci aut co chwilę zasypują nas nowinkami. Część z nich przyjmuje się i stają się standardem. Inne z kolei...
Wiadomości Auto-Moto
  • Samochód przyszłości od Mercedesa. Wnętrze jak... salon

    Prototypowy autonomiczny pojazd badawczy

  • Auto na pedały, które waży zaledwie 31 kilogramów

    Przeszedł pomyślnie testy na drogach, wkrótce

  • Wybrały najbardziej kobiecy samochód. Dobra decyzja?

    W jury konkursu zasiadły znane dziennikarki z

Partner serwisu

Dane generowane na podstawie cen z ogłoszeń dostępnych na autogielda.money.pl