Najpopularniejszy w Polsce portal o finansach i biznesie

Money.pl Motoryzacja Mazda Premacy

Opinie Mazda Premacy

Opinie Mazda Premacy - wszystkie generacje

w klasie samochodów:
Minivany
na podstawie liczby ocen:
192

Wybierz generację:


Czy oceniający kupiliby ten model jeszcze raz ?
(na podstawie 53 ocen)
TAK (86%)
NIE (14%)
Co najbardziej zaskoczyło pozytywnie oceniających?
Karoseria
12%
Układ hamulcowy
6%
Inne
19%
Zawieszenie
35%
Typowe usterki tego modelu zgłaszane przez oceniających
Silnik
12%
Przeniesienie napędu
6%
Układ elektryczny
9%
Inne
9%
  • Średnia ocena:
  • (4.25)
  • Średnia ocena dla klasy:
  • 4.1
  • Całokształt:
  • (4.29)
  • Ekonomiczność:
  • (4.05)
  • Niezawodność (drobiazgi):
  • (4.38)
  • Niezawodność (poważne usterki):
  • (4.35)
  • Stosunek jakość/cena:
  • (3.78)
  • Mechanika
  • Silnik (kultura pracy, elastyczność):
  • (4.04)
  • Skrzynia biegów:
  • (4.35)
  • Układ jezdny:
  • (4.45)
  • Komfort
  • Widoczność:
  • (4.34)
  • Ergonomia:
  • (4.45)
  • Wentylacja i ogrzewanie:
  • (4.31)
  • Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów:
  • (4.53)
  • Wyciszenie:
  • (3.39)

Komentarze użytkowników (192)

Oceny: Komentarze:  
2013-10-17
Gucio
(4.54)
Jest to wspaniały samochód który jest nie doceniany na naszym rynku. Jeżdżę już nim trzy lata im dłużej tym bardziej go lubię. Świetnie się prowadzi trzyma drogi jak przyklejony można trochę poszaleć. Pali normalnie i jest niezawodny i tani w utrzymaniu,
pełna ocena: 2.0 DiTD 101KM, 2004 r., 153000 km
2013-12-20
Mikołaj
(4.69)
Byłoby doskonale gdyby nie korozja. Mazda ma już jedną wizytę u lakiernika za sobą w związku z korozją właśnie. Została sprowadzona z Niemiec w 2008 roku z przebiegiem 112tyś km i odtąd jest ciągle u nas. Przez 5 lat i 168 tyś km wymieniono w niej przegub
pełna ocena: 2.0 DiTD 101KM, 2004 r., 280000 km
2013-02-09
mlodyg23
(3.38)
Auto jest bardzo użytkowe:automatyczna klima, elektryczne szyby, lusterka, brak progu na podłodze pasażera z tyłu, pięęęknie składane siedzenia, rewelacyjny bagażnik (większy niż w focusie kombi) przy zgrabnej sylwetce, podłokietnik dla kierowcy, sterowan
pełna ocena: 1.8 100KM, 2002 r., 168000 km
2012-10-06
namalucha
(4.23)
Super rodzinny minivan. Bardzo użytkowy/uniwersalny zarówno do przewożenia sporych gabarytów jak i rodziny w dalekie podróże. Wewnątrz można zrobić dosłownie wszystko z siedzeniami. Na plus składane stoliki w tylnim rzędzie(kto ma dzieciaki ten doceni).
pełna ocena: 2.0 16V 131KM, 2002 r., 147000 km
2013-08-06
Paweł
(4.08)
Samochód sprowadziłem osobiście z Holandii. Samochód bardzo wygodny, silnik jeżeli jest w dobrej kondycji i lane jest dobrej jakości paliwo to posłuży latami. Niestety ja trafiłem na kiepski egzemplarz. przez co się zraziłem bardzo do producenta tego auta
pełna ocena: 2.0 DiTD 90KM, 2000 r., 322000 km
2012-03-27
Premacy 1999
(4.85)
Najbardziej bezawaryjne auto w mojej historii. A mialem ich sporo, zarówno służbowo i prywatnie. Nawet nówki sztuki z salonu przegrywały z tym autem. Kiedys po odebraniu z salonu nowego auta innej marki i teoretycznie wyzszej klasy, wrocilem do ASO po
pełna ocena: 2.0 DiTD 90KM, 1999 r., 197000 km
2012-10-24
fryta
(4.69)
Auto mam 6 miesięcy. Przejechałem nim 10 000 km. Spisuje się świetnie. Bogata, mocna, benzynowa wersja. Doskonałe autko dla rodziny 2+2. Sprawdza się zarówno w codziennym, miejskim użytkowaniu jak i wakacyjnych czy weekendowych wyjazdach. Dzieciakom też s
pełna ocena: 2.0 16V 131KM, 2003 r., 166000 km
2013-03-04
PG
(4.54)
auto posiadam rok, zrobiłem nim 20 000, jestem z niego bardzo zadowolony, niezawodny, wygodny i oszczędny. niesamowita pojemność auta, bez ścisku można zapakować się na wakację, przewozić rzeczy, do których normalnie potrzebna była doczepka. Rozmieszczeni
pełna ocena: 2.0 DiTD 101KM, 2001 r., 222000 km
2011-07-10
Javier Hernandez \"Chicharito\"
(4.46)
Ogólnie Auto na prawdę godne polecenia. Siedzi się fajnie wyżej niż inni, w środku nowocześnie a nie jak to zwykle japończyki :) fotele wygodne, duży bagażnik, bardzo ustawny w środku, silnik no mógłby być mocniejszy ale jest dosyć dynamiczny jak dla mnie
pełna ocena: 2.0 DiTD 90KM, 1999 r., 270000 km
2008-12-30
alibe
(4.00)
Auto niezawodne, wygodne, funkcjonalne ale głośne. Auto raczej dla starszych Panów, fotele na 5+. Na stacji benzynowej dużo pieniedzy nie zostawimy, w lecie nie będziemy gotować się dzięki wspanialej klimatyzacji automatycznej, intuicyjna obsuga klimy jak
pełna ocena: 2.0 DiTD 101KM, 2002 r., 154000 km
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Partner serwisu

Dane generowane na podstawie cen z ogłoszeń dostępnych na autogielda.money.pl